Over het huisje

Vakantiehuisje Grenzeloos is gebouwd als een split-level woning. Op de begane grond is de entree, woonkamer met zithoek en de keukenhoek plus eettafel. Het huisje wordt verwarmd door centrale verwarming zodat het geschikt is voor verblijf in ieder jaargetijde.

Enkele traptreden naar boven is een slaapkamer met tweepersoonsbed (140 x 200 com) en douche/toiletruimte. Enkele treden naar beneden is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140 x 200 com). Er is dus voldoende ruimte voor vier volwassenen. Verder is er een kleine kamer met eenpersoons bed (90 x 200) geschikt voor een kind. Er is ook een kinderbedje beschikbaar. Dekbedden, dekens en kussens zijn aanwezig, u verzorgt zelf het linnengoed. Er is de mogelijkheid lakensets bij te huren. In het huisje wordt niet gerookt.

Bij het huisje is een parkeerplaats voor één auto, bij de ingang van het bungalowparkje is nog een parkeerterrein voor algemeen gebruik. De standaard aankomsttijd is vanaf 14:00 uur.
In de keuken is ruim voldoende serviesgoed, pannen en bestek aanwezig. Er zijn elektrische kookplaten,  magnetron,  grill/bakoven, koelkast, (filter)koffiezetmachnie en een senseo koffiezetter.
In het huisje is ook draadloos internet via wifi beschikbaar. Er is kabeltelevisie en een dvd-speler. In de badkamer is ook een wasmachine aanwezig.

201

200

050

051

052

042

033

DSCF0846

HuisjeBeganeGrond