Over het huisje

Vakantiehuisje Grenzeloos is gebouwd als een split-level woning. Op de begane grond is de entree, woonkamer met zithoek en de keukenhoek plus eettafel. Enkele traptreden naar boven is een slaapkamer met tweepersoonsbed en douche/toiletruimte. De keuken en doucheruimte zijn begin 2014 gerenoveerd. Enkele treden naar beneden is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleine kamer met eenpersoons vouwbed. Er is ook een kinderbedje beschikbaar. Dekbedden, dekens en kussens zijn aanwezig, u verzorgt zelf het linnengoed. Er is de mogelijkheid lakensets bij te huren.
In het huisje wordt niet gerookt.
Bij het huisje is een parkeerplaats voor één auto, bij de ingang van het bungalowparkje is nog een parkeerterrein voor algemeen gebruik. De standaard aankomsttijd is vanaf 14:00 uur.
In de keuken is ruim voldoende serviesgoed, pannen en bestek aanwezig. Er zijn elektrische kookplaten,  magnetron, koelkast, grill/bakoven, (filter)koffiezetmachnie en een senseo koffiezetter.
In het huisje is sinds dit jaar ook draadloos internet via wifi beschikbaar. Er is kabeltelevisie en een dvd-speler. In de badkamer is ook een wasmachine aanwezig.

201

 

050

 

052

042

033

DSCF0846

HuisjeBeganeGrond